Ενημέρωση για τον διαγωνισμό που διεξήχθη στις 22-11-09

1 Δεκ.

Όπως γνωρίζετε, στις 22-11-09 τα psaxtiria.com ολοκλήρωσαν την διαδικασία του διαγωνισμού, στον οποίο αναδείχτηκαν τρεις τυχεροί, οι οποίοι κέρδισαν από ένα στυλό-κάμερα.
Δυστυχώς όπως, μόνο οι δύο τυχεροί της κλήρωσης, απάντησαν στο e-mail μας. (οι οποίοι ήδη έχουν παραλάβει το δώρο τους). Ο τρίτος τυχερός, παρά τα επανειλημμένα e-mail που του στείλαμε, δεν απάντησε ώστε να μπορέσουμε να του αποστείλουμε το δώρο του και έτσι, αναγκαστήκαμε να ξανακάνουμε την κλήρωση για το ένα στυλό-κάμερα που είναι διαθέσιμο.
Στην νέα κλήρωση συμμετείχαν όλα τα e-mail της προηγούμενης κλήρωσης, εκτός φυσικά των τριών emails που είχαν κληρωθεί την πρώτη φορά.

Το email που κληρώθηκε και κερδίζει το στυλό-κάμερα είναι :

Εάν και πάλι δεν λάβουμε απάντησε σε διάστημα μία εβδομάδας, θα επαναλάβουμε την κλήρωση ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.

Εκ μέρους όλης της ομάδας του psaxtiria.com σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά για την συμμετοχή και την βοήθεια σας στην προσπάθεια που κάνουμε να σας παρουσιάσουμε ότι πιο παράξενο, περίεργο και ξεχωριστώ, υπάρχει σε αυτό που ονομάζουμε Internet.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: