Τεστ DNA έδειξαν ότι το κρανίο του Χίτλερ είναι… γυναικείο!!

28 Σεπτ.

Και φυσικά δεν υπαινίσσεται κανείς ότι ο Χίτλερ ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα αλλά ότι τελικά ίσως δεν πέθανε με τον τρόπο που πιστεύαμε όλοι μέχρι τώρα καθώς οι πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι το κρανίο ανήκει σε γυναίκα.
Ο Αμερικανός αρχαιολόγος Nick Bellantoni ανακάλυψε ότι τα κομμάτια από το κρανίο που πιστευόταν ότι ανήκε στον Χίτλερ ήταν πολύ λεπτά για να είναι από άντρα και υποπτεύθηκε ότι ανήκαν σε μια αρκετά νέα γυναίκα.
«Το οστό φαινόταν πολύ λεπτό – τα αντρικά οστά τείνουν να είναι ποιο ογκώδη. Αντιστοιχούν σε μια γυναίκα μεταξύ των ηλικιών 20 και 40», δήλωσε ο Bellantoni.
Τα τεστ DNA που διεξήχθησαν σε ιατρικό εργαστήριο των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν ότι τα υπολείμματα δεν μπορεί να ανήκουν στον ηγέτη της Γερμανίας. Η ανακάλυψη αυτή ρίχνει αμφιβολίες για τις συνθήκες θανάτου του Χίτλερ και μπορεί να ξαναγράψει τα βιβλία της ιστορίας.
Οι αρχικές αναφορές έλεγαν ότι αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι σε ένα καταφύγιο στις 30 Απριλίου 1945, αφού προηγουμένως είχε πάρει ένα δισκίο κυανίου, την στιγμή που ο Ρωσικός στρατός πατούσε στο Βερολίνο. Το σώμα του, μαζί με αυτό της συζύγου του Eva Braun, μεταφέρθηκε από το καταφύγιο και κάηκε αφού το περιέλουσαν με πετρέλαιο. Έναν χρόνο αργότερα, τμήματα του κρανίου που ξεθάφτηκαν από τις Ρωσικές δυνάμεις έδειχναν να επιβεβαιώνουν αυτές τις συνθήκες θανάτου.
Το 1970, η KGB αποτέφρωσε τα υπολείμματα του Χίτλερ εκτός από αυτό το τμήμα του κρανίου. Ο καθηγητής Bellantoni είναι επίσης σκεπτικός για την θεωρία ότι το τμήμα αυτό ανήκει στην Eva Braun. «Δεν υπάρχει κάποια αναφορά ότι η Eva Braun πυροβολήθηκε στο κεφάλι πριν ή μετά το θάνατο της. Μπορεί (το κρανίο) να ανήκει σε οποιονδήποτε. Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν στην περιοχή γύρω από το καταφύγιο».

Πηγή: [link]

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: