7 πιο παράξενες τροποποιήσεις σώματος

27 Ιον.

Εάν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που φοβούνται ακόμα και να τρυπήσουν το αυτί τους, είναι απίθανο να επιχειρήσετε κάποτε κάτι παρόμοιο…

1. Τατουάζ Κερατοειδούς
Το τατουάζ κερατοειδούς δεν είναι μόνο εφικτό, αλλά υπάρχει εδώ και 2.000 χρόνια. Ήταν σχεδόν συνηθισμένο στα τέλη του 19ου αιώνα ως λύση για να διορθωθούν ελαττώματα του κερατοειδούς, όπως ουλές και λευκώματα. Στις μέρες μας, δεν γίνεται συχνά, επειδή οι φακοί επαφής είναι πολύ αποτελεσματικοί στο να καλύπτουν αυτά τα ελαττώματα. Ωστόσο, κάποιοι κάνουν τέτοια τατουάζ για κοσμητικούς λόγους.

2. Scarification
Το Scarification είναι η δημιουργική ουλών με ελεγχόμενο τρόπο. Κατά τη διαδικασία αυτή, η ουλές σχηματίζονται με το κόψιμο και αφαίρεση του δέρματος. Αν και πολλοί θεωρούν ότι το Scarification δεν είναι περισσότερο επώδυνο από το τατουάζ, είναι κάπως πιο «έντονο» από αυτό.

3. 3D-Art
Το 3D-Art είναι μια τεχνική με εμφυτεύματα που τοποθετούνται κάτω από το δέρμα. Ανάλογα με το εμφύτευμα, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία τοποθέτησης. Τα κέρατα π.χ. πρέπει να ξεκινούν ως μικρά εμφυτεύματα και στη συνέχεια, τη στιγμή που επουλώνεται η πληγή να αντικατασταθούν με ελαφρώς μεγαλύτερα. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μέχρι να επιτευχθεί το τελικό μέγεθος. Οι ερεθισμοί στο δέρμα πάνω από το εμφύτευμα είναι σύνηθες, ειδικά εάν η διαδικασία εμφύτευσης έχει γίνει πολύ γρήγορα.

4. Corset Piercings
Μια από τις νεότερες τάσεις στο body piercing έρχεται με τη μορφή του κορσέ. Πρόκειται για μια σειρά από Piercing στην πλάτη, σε δύο κάθετες στήλες, που βρίσκονται στο σημείο όπου θα ήταν αν κάποια φορούσε κορσέ, με ένα δέσιμο τόσο σφικτό όσο το επιτρέπει το δέρμα. Θα μου άρεσε να το δω , αλλά αν μου τύχει, θα πρέπει να το λύσω ή δεν χρειάζεται;

5. Branding
Είναι το ποιο επώδυνο είδος τατουάζ γιατί δημιουργεί εγκαύματα 3ου βαθμού. Η διαδικασία δημιουργίας του τατουάζ περιλαμβάνει το κάψιμο του δέρματος με μια καυτή μυτερή ακίδα, και στην ουσία το σχέδιο του τατουάζ δημιουργείται με το καμένο δέρμα.

6. Tongue bifurcation
Ένα από τα νεότερα είδη τροποποιήσεις σώματος για να τραβήξεις την προσοχή, είναι ο διαχωρισμός της γλώσσας ή διχοτόμηση. Η διαδικασία περιλαμβάνει την κοπή κυριολεκτικά της γλώσσας κατά το ήμισυ. Μόλις η γλώσσα διχοτομηθεί είναι δυνατόν να κινηθούν τα δύο τμήματα ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

7. Body Suspension
Αν και το συγκεκριμένο δεν είναι κάτι μόνιμο, (αφού οι ουλές που μένουν από τα αγκίστρια επουλώνονται), εντούτοις το αναφέρω μιας και το συναντάμε όλο και πιο συχνά. Προσωρινά τρυπήματα με αγκιστριά, ειδικά δεμένα, ώστε να σε κρατάνε στον αέρα για κάποια ώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το κάνει κάποιος αυτό αλλά δεν έχω γνωρίσει και κανένα που να το δοκίμασε για να ακούσω μια γνώμη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: