Οι γυναίκες με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή

19 Μάι.

Ο όρος «Συναισθηματική Νοημοσύνη», το λεγόμενο EQ (emotional quota), χρησιμοποιείται πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό! Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα μας να αναγνωρίζουμε, να κατανοούμε και να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας. Επίσης, είναι η ικανότητα μας να αναγνωρίζουμε και να κατανοούμε τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω μας.
Ομάδα από το King College του Λονδίνου αποκάλυψε ότι οι γυναίκες με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη, επιτυγχάνουν υψηλότερη σεξουαλική ικανοποίηση. Για να διαπιστώσουν το επίπεδο της συναισθηματικής νοημοσύνης, οι ερευνητές έθεσαν ερωτήσεις στις συμμετέχοντες, σχετικά με το χαρακτήρα και τη σεξουαλική συμπεριφορά τους. Στη συνέχεια, η ομάδα βρήκε μία στενή σχέση μεταξύ της συναισθηματικής νοημοσύνης με της συχνότητας οργασμού κατά τη διάρκεια αυνανισμού και κατά την διάρκεια του sex.
Η έρευνα διεξήχθη σε 2.000 δίδυμες γυναίκες ηλικίας μεταξύ 18 και 83. Γιατί δίδυμες? Γιατί ο Καθηγητής Tim Spector είναι διευθυντής του τμήματος έρευνας διδύμων «Twin» του πανεπιστημίου King College. Όπως ανέφερε : τα ευρήματα αυτά, δείχνουν ότι η συναισθηματική νοημοσύνη είναι ένα πλεονέκτημα σε πολλές πτυχές της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένου και του υπνοδωματίου.

(εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε ένα τεστ για την συναισθηματική νοημοσύνη σας κάνοντας κλικ εδώ).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: