Συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg την επόμενη εβδομάδα στην Βουλιαγμένη?

7 Μάι.

Τοποθέτησα ερωτηματικό στο τέλος του τίτλου γιατί δεν θέλω να θεωρήσετε ότι είναι κάτι τετελεσμένο, όπως τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί το άρθρο από το site Worldnetdaily.
Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα του εν λόγω ιστότοπου, η 57η συνάντηση της γνωστής μυστικοπαθούς λέσχης θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, 14-17 Μαΐου, στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο ΝΑΥΣΙΚΑ ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ, στην Βουλιαγμένη. Πηγή της πληροφορίας αυτής είναι ο Daniel Estulin, συγγραφέας ερευνητής που έχει γράψει λεπτομερειακό βιβλίο σχετικά με τις μυστικές ετήσιες συναντήσεις της λέσχης Bilderberg.
Φέτος, σύμφωνα με τις πηγές του Estulin, τα βασικά σημεία των συζητήσεων θα εστιάζονται στην οικονομία, το μέλλον του Αμερικανικού δολαρίου και τα επίπεδα ανεργίας.
Ο Estulin επίσης δήλωσε ότι έχει στην κατοχή του ένα φυλλάδιο που έχει αποσταλεί εκ των προτέρων σε αυτούς που θα συμμετάσχουν και το οποίο θέτει προς συζήτηση δυο επιλογές για την οικονομία: » Είτε μια παρατεταμένη βασανιστική ύφεση η οποία θα καταδικάζει τον κόσμο σε δεκαετίες μαρασμού, παρακμής και φτώχειας είτε μια έντονη αλλά μικρότερη σε διάρκεια ύφεση η οποία ανοίγει τον δρόμο για μια νέα βιώσιμη οικονομική παγκόσμια τάξη, με λιγότερη εθνική κυριαρχία αλλά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».

Διαλέγετε και παίρνετε…
Μπορείτε να δείτε μια λίστα με συμμετέχοντες της συνεδρίασης του 2008 στο Chantilly, στην Virginia των ΗΠΑ, εδώ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: